obrazek dekoracyjny

"Dobry Posiłek" program pilotażowy

SPZOZ Szpital nr 2 im. dr. T.Boczonia w Mysłowicach dołączył do ogólnopolskiego programu rządowego "Dobry Posiłek".

To wyjątkowa akcja, której celem jest zapewnienie zdrowych, smacznych i wartościowych posiłków dla Pacjentów w państwowych placówkach medycznych.

Dobry posiłek w szpitalu 01.11.2023 – 05.11.2023

ARCHIWUM

 


Jadłospis

01.11.2023r. – 05.11.2023r.

Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela


 

03.11.2023 Obiad dieta podstawowa: Szpinakowa z zacierka, kotlet z ryby, ziemniaki, kapusta czerwona, kompot owocowy

03.11.2023 Obiad dieta podstawowa: Szpinakowa z zacierka, kotlet z ryby, ziemniaki, kapusta czerwona, kompot owocowy

03.11.2023 Śniadanie – Kasza manna ma mleku, pieczywo pszenne, masło extra, dżem, jabłko , kawa zbożowa z mlekiem

03.11.2023 Śniadanie - Kasza manna ma mleku, pieczywo pszenne, masło extra, dżem, jabłko , kawa zbożowa z mlekiem

02.11.2023r. Obiad -zupa ziemniaczana, kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i warzywami, kompot owocowy z jabłkami, sos pomidorowy.

02.11.2023r. Obiad -zupa ziemniaczana, kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i warzywami, kompot owocowy z jabłkami, sos pomidorowy.

02.11.2023r. Śniadanie – Łatwo strawna : Płatki owsiane na mleku, Pieczywo pszenne, Masło extra 82%, Serek homo naturalny, Pomidor, Herbata czarna

02.11.2023r. Śniadanie - Łatwo strawna : Płatki owsiane na mleku, Pieczywo pszenne, Masło extra 82%, Serek homo naturalny, Pomidor, Herbata czarna